Design &
Projectmanagement
Methodiek
Ervaring

Coorem is gespecialiseerd in totaal of deelprojecten en dit met een ervaring van meer dan 30 jaar. Wij kunnen uw gebouw realiseren volgens een totaal concept dat kan beginnen bij het zoeken naar een geschikt terrein, voorstudie, definitief ontwerp, het totale werfbeheer tot en met de diverse vergunningen, aansluitingen en aanvaardingen.

Budgetten

Hierbij wordt de vooropgestelde termijn en een vast maximum budget op basis van een concreet programma 100% gerespecteerd. Door onze jarenlange en polyvalente ervaring wordt uw kantoorgebouw, bedrijfsgebouw of semi-industrieel project zoals toonzaal of horecazaak gerealiseerd op de meest economische manier en dit zowel naar studiekosten als naar reŽle bouwkost. Het cumuleren van extra kosten voor diverse externe consultants wordt door deze polyvalentie volledig overbodig.

Projectmatig

Heel veel aandacht wordt er besteed aan de uitstraling en het imago. Aspecten zoals een aangename werksfeer, aandacht voor sociale en ergonomische eisen, integratie in de omgeving, efficiŽnt gebruik van materialen, zuinigheid met energie en milieu worden meer dan geoptimaliseerd.